Onsdag 23. august 2017
Den lokale håndboldklub IF Stadion er med til bestræbelserne for at få endnu flere til at spille håndbold. Foto: Presse
Skolehåndbold med lokale skoler
Torsdag i sidste uge var elever fra Korsager Skole og Bellahøj Skole inviteret til de indledende runder i Københavnsmesterskabet i Skolehåndbold 2016 i Bellahøj-Hallen
Skrevet af Erik Fisker - 29. november 2016, 09:15:08

Stævnet blev afholdt af den lokale håndboldklub IF Stadion i samarbejde med kampagnen ”Håndbolden tilbage til København”. Her havde omkring 150 børn fra 3. og 4. klasse glæde af at spille såkaldt totalhåndbold på små baner og få en fantastisk oplevelse med idræt og holdspil.

– Det gik rigtig godt, og vi havde en fantastisk dag, siger Allan Jensen fra IF Stadion. – Det var Korsager Skole, der vandt både drenge og pigerækken for 4. klasserne samt drengerækken for 3. klasserne, men pigerne fra 3. klasserne på Bellahøj Skole løb med sejren, tilføjer han.

Københavnsmesterskabet i Skolehåndbold er en del af det samararbejde, der har været mellem håndboldklubber, projektet ”Håndbolden tilbage til København” og skolerne efter skolereformen.

Projektets indsatsområde har været at få håndbold på skoleskemaet, og har i bydelen været en del af idrætsundervisningen på Bellahøj Skole, Korsager Skole og Husum Skole.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter