Lørdag 19. august 2017
Slut med at betale P-bøder på posthuset
Traditionelt har parkeringsvagterne vedlagt et girokort, når de har givet parkeringsafgifter for at gøre det let for bilisterne at betale bøden på posthuset.
Skrevet af Erik Fisker - 15. november 2016, 08:18:02

Men i Københavns Kommune er dette slut fra onsdag den 2. november. Girokortet bliver afskaffet, og fremover vil alle betalingsoplysninger i stedet fremgå af en afgiftsstrimmel som bliver lagt under vinduesviskeren. Hvis man har fået en p-afgift, kan man betale direkte i Center for Parkerings Parkeringsbutik på nettet, som er blevet udvidet med en afdeling for parkeringsafgifter.

-Vi afskaffer girokortet som et helt naturligt led i den digitale udvikling. Der bliver længere mellem posthusene, og flere og flere er for længst gået over til at bruge nettet, når de skal betale regninger. Det er også bedre for miljøet, siger centerchef Jes Øksnebjerg.

I Parkeringsbutikken på nettet, pbutikken.kk.dk, kan bilisterne finde information om, hvorfor de har fået afgiften og se parkeringsvagtens fotos. Derefter kan de enten gå direkte til online betaling eller logge ind med NemID, hvis de vil klage. Den digitale klageadgang skal både gøre det nemt for brugerne og sikre hurtigere sagsbehandling. Brugerne bliver bedt om at vedhæfte den dokumentation, der er nødvendig for at vurdere klagen, og klagen bliver overført direkte til sagsbehandlingssystemerne.

De bilister, der ikke ønsker at benytte online betaling, har stadig mulighed for at tage parkeringsafgiften med i banken og betale der.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter