Torsdag 27. april 2017
Speakers Corner
Den lokale forfatter Ditte Gad Olsen fortæller om sin flotte og indbydende bog ”Vegansk for alle - introduktion til den veganske kost”
Skrevet af Dorthe Brandborg - 29. november 2016, 08:17:15

Ditte Gad Olsen vil gøre op med tanken om at vegansk mad er smagsløst, besværligt og dyrt – for vegansk mad er både fyldt med smag, let at lave og billigt. Mød Ditte den 6. december kl. 17 på Brønshøj Bibliotek.

Vegansk for alle er ikke kun for den, som allerede er vegetar eller veganer – det er en bog for alle! Hvis du gerne vil have mere inspiration til kødfrie dag, så kom og lyt med. Hør om hvordan man kan spare penge og samtidig lave mad med masser af god smag. Ditte Gad Olsen er ved at tage en professionsbachelor i ernæring og sundhed. Der vil være smagsprøve på en af kagerne fra bogen.

Adgang til Speakers Corner er gratis, ingen tilmelding – kom bare. Har du selv noget på hjerte du gerne vil fortælle om på Speakers Corner, som afholdes 1. tirsdag i hver måned, så henvend dig på biblioteket.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter