Tirsdag 24. oktober 2017
Støttekroner fra Københavns Kommune er betinget af ordentlige forhold
I Københavns Borgerrepræsentationen er det, til min store glæde, netop blevet besluttet at vedtage en handlingsplan
Skrevet af Niels E. Bjerrum - 22. november 2016, 08:48:23

Af Niels E. Bjerrum (A), medlem af Borgerrepræsentationen og folketingskandidat
I Københavns Borgerrepræsentationen er det, til min store glæde, netop blevet besluttet at vedtage en handlingsplan, der skal sørge for, at de aktører, kommunen yder økonomisk støtte, har ordentlige arbejdsforhold, samt bidrager til øget udbud af lærlinge- og praktikpladser.
Handlingsplanen indeholder indførelse af indsatsteams, der kan sikre overholdelse af kommunens krav. På den baggrund kan vi i fremtiden forhåbentligt undgå, at eksempelvis Distortion ignorer kommunens påbud og fortsætter ufortrødent med deres usolidariske samarbejdsaftale med Uber. Det skal ikke længere være muligt at modtage økonomisk støtte til opretholdelse og drift af arrangementer og organisationer, som ikke overholder de regler, vi har opsat for kommunens øvrige leverandører.
I Københavns Kommune, hverken kan eller vil vi associeres med firmaer, der ikke overholder basale arbejdsmarkedsregler og påbud, og mindst af alt vil vi bidrage med støttekroner til sådanne projekter. Den netop vedtagne handlingsplan på området tager endnu et skridt i den rigtige retning.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter