Veloplagt swing i Pilegården
koncert.jpg
Foto: Pressefoto
Månedens udstiller i Kulturhuset Pilegården kan mere end blot at male portrætter af jazzmusikere

Hør Anders Ulstrup give sin egen udstilling den perfekte lydside, når han giver en gratis jazzkoncert med sit orkester onsdag d. 16. november kl. 19.
ESW har eksisteret med stort set sin nuværende besætning i mere end 15 år. Orkestret spiller et bredt repertoire af klassisk og nyere jazz. Musikerne er veloplagte og swingende og man kan se frem til numre af jazzens allerstørste navne. Fra Armstrong til Monk, fra Basie til Ellington, fra Abdullah Ibrahim til Charlie Parker. Orkestret har tidligere spillet blandt andet under VinterJazz og tæller, foruden Anders Ulstrup selv, Einar Hermannsson, H. C. Birkeland, Henning Telving, Michael Kosteljanetz og Mikael Matzen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top