Det sker uge 50
Ugens arrangementer og Gudstjenester uge 50

Adventshygge i Husum Kirke
Onsdag den 14. december, kl. 14 rundes sæsonens Onsdagsklub i Husum Kirke traditionen tro af med adventshygge. I år med en lille overraskelse. Alle er velkomne til knas-hyggeligt møde.

Morgensang
Man kan starte dagen med en sang torsdag den 15. december, kl. 9 i Husum Kirke, og bagefter er der kaffe indtil kl. 10. Denne gang med sognepræst Bettina Birk Jensen.

Julegudstjenester for børn i Husum Kirke
Torsdag den 15. december afholdes to julegudstjenester for børn i Husum Kirke. Der startes kl. 9.45 med gudstjeneste for Husum Sogns Menighedsvuggestue ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Bagefter er der lidt snack og lidt at drikke. Kl. 16 fortsættes med gudstjeneste for Husum Sogns Menighedsbørnehave ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger med børnene, og bagefter er der gløgg og æbleskiver.
Til begge gudstjenester er alle velkomne

Julekoncert i Husumvold Kirke
Dansk Vandrelaugs Sangkreds ønsker alle en glædelig jul med en julekoncert onsdag den 14. december, kl. 19.30 i Husumvold Kirke. Der rundes af med julehygge, kaffe og lidt julegodter. Fri entré.

Musikalsk oase i Husumvold Kirke
Der er lagt op til en musikalsk oase i en travl tid. Tirsdag den 20. december, kl. 16.30 inviterer Husumvold Kirke sammen med organist Ole Finnesen til musik op til jul. Det bliver en utraditionel koncert, hvor man kan komme og gå, som man har lyst. Musikken vil være stemningsfuld og knytte an til julen med lette, vuggende pastoraler og lyse orgelkoraler, mens der vises billeder af engle på kirkens skærme. Kirkerummet vil være fyldt med levende lys, og man kan tænde endnu flere.

Julekoncert med Børne- og Pigekoret

Onsdag den 14. december, kl. 17.30 til 18.30 inviterer Brønshøj Kirke til årets festlige julekoncert med Børnekoret og Pigekoret. Der kan forventes et væld af korsatser, julesange og salmer. Martin Seir Pedersen akkompagnerer og Bente Kiil Toftegaard står for korledelsen.

Krybbespil i Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirke åbner kirkedørene med krybbespil til familiegudstjenesten søndag den 18. december, kl. 11. Her vil den store fortælling med engle, hyrder, får og kameler blive spillet af små mennesker, nærmere bestemt 4. c fra Brønshøj Skole. Krybbespillet er skrevet af sognepræst Mia Lund Rao. Alle er velkomne.

Gudstjenester uge 50
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 18/12, kl. 10.30: Genindvielsesgudstjeneste i Bellahøj Kirke v/ biskop Peter Skov-Jakobsen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 18/12, kl. 11:
Familiegudstjeneste
Søndag 18/12, kl. 17:
Skumringsgudstjeneste. Tema: præstationsangst
v/ Peter Nejsum

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 18/12, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Nikolaj Hartung Kjærby

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 18/12, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Tirsdag 20/12, kl. 11:
Julegudstjeneste på
Tingbjerg Hjemmet
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 18/12, kl. 10.30: Højmesse
v/ Katrine Blinkenberg

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 18/12, kl. 11:
Højmesse
Søndag 18/12, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 18/12, kl. 10:
Højmesse
v/ Cecilie Schackinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top