Børnenes julekoncert
Koncert med Vivaldi og børnene fra Brønshøj

Den 13. låge i julekalenderen fører ind i festsalen på Korsager Skole. Her kan man ganske gratis møde Vivaldi i samspil med lokale skolebørn. Der inviteres til en koncert for børn og voksne, hvor børnene opfører deres værker fra aktiviteterne i det nydannede lokale musikalske vækstlag.

Det er kun 1 år siden, at samarbejdet imellem det lokale amatørorkester Euphrosyne og Korsager Skole blev etableret. Vibrationerne fra dette samarbejde udkrystalliserede foreningen MusikAlliancen, som har lagt navn til en række lokale arrangementer, som hurtigt kom til også at omfatte Husum Skole. Dette musikinitiativ har tiltrukket sig stor opmærksomhed fra både private og offentlige sponsorer, som har gjort det muligt at lave spændende musikalske aktiviteter inden for skolelivet og også i fritiden, med støtte fra ”rigtige” professionelle musikere.

Det er disse børnevenlige musikere som med musik af Vivaldi ”Vinter” fra de 4 årstider, vil danne ramme om børnenes opførelser af deres ihærdigt indøvede musikalske program. Korsager Skoles eget børnekor vil fremføre vinter- og julesange. Musikalliancens børnemusikere deltager med en stryger- og en blæsergruppe med udvalgt julefestlig musik.

De topprofessionelle musikere anført af koncertmester fra det tidligere DR-underholdningsorkester Walter Gaffron, spiller vinterstemningen ind i salen sammen med Mikela Mann på tværfløjte, Oda Dyrnæs på cello og Kristine Hanskov på kontrabas. Vivaldis musik m.m. i et overraskende arrangement!

Mon ikke også alle i salen vil kunne medvirke og bidrage til julestemningen med højstemt harmonisering omkring de kendte julesange?

Koncerten finder sted på Korsager Skole i Festsalen tirsdag d. 13. dec. kl. 16-17. Benyt skolens nye hovedindgang, Grevingevej 15.
Koncerten er gratis og ledsagende gæster kommer ekstra gratis ind.
Koncerten er venligt støttet af Lokaludvalget Brønshøj-Husum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top