Mandag 21. august 2017
Rollespilsakademiet stiller op på Brønshøj Bibliotek. Foto: Presse
”Den magiske Skole” på Brønshøj Bibliotek
Mellem jul og nytår kan man på Brønshøj Bibliotek få et lynkursus i magiens kunst
Skrevet af Erik Fisker - 13. december 2016, 09:37:53

”Den Magiske Skole” er et akademi, der lærer børn og barnlige sjæle de grundlæggende færdigheder, enhver udøver af magi bør kende til. Eleverne undervises i discipliner som brygning af trylledrikke og kunsten at skabe en personlig tryllestav (som hver deltager bagefter får med hjem til brug i sit videre magiske liv) under kyndig vejledning fra skolens dygtige professorer, der alle er uddannet ved de bedste magiske akademier. Ved rollespillets afslutning får hver deltager et personligt diplom som bevis på en afsluttet magisk uddannelse.
Rollespilsakademiet står for arrangementet, som er en del af julens feriecamp-aktiviteter. Det henvender sig til børn fra 5 år, børn under 7 år skal dog have en voksen med. Man kan vælge mellem hold tirsdag d. 27.12. kl. 13.30-16, onsdag d. 28.12. kl. 10-12.30 og onsdag d. 28.12. kl. 13.30-16.00. Det er gratis at deltage, men man skal hente en billet på forhånd på Husum Bibliotek i den bemandede åbningstid eller på Husum Biblioteks hjemmeside: bibliotek.kk.dk/bibliotek/husum

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter