Mandag 21. august 2017
5.a. på Korsager Skole er i hele december måned gået helhjertet ind i projektet ”Den omvendte julekalender”. Foto: Kaj Bonne
Den omvendte julekalender
5.a på Korsager Skole har i december måned haft et projekt, der handler om at hjælpe i stedet for at få.
Skrevet af Dorthe Brandborg - 20. december 2016, 09:22:14

5.a på Korsager Skole har i december måned haft et projekt, der handler om at hjælpe i stedet for at få. I stedet for julekalender og pakkekalender har alle elever haft en dag, hvor de hjemme har tjent penge ved diverse pligter hjemme og hos familien. Eleverne i 5.a har gået rigtig meget op i projektet og har til dato tjent 1310 kr. De har talt frem og tilbage om hvad pengene skulle bruges til og endte hos Folkekirkens Nødhjælp. De har til dato købt en fodbold, en køkkenhave, en katastrofepakke, 1000 fisk, 10 høns og en hane og en skolebænk. De er meget stolte over deres indsats, som de sagde til evaluering, det føles godt og give.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter