Forvaltningen skal stramme op omkring stuealtaner
Jeg har bedt Teknik- og Miljøudvalget vurdere, om det er for svært at få altaner i stuelejligheder i København

Af Niels Bjerrum (S), borgerrepræsentant og folketingskandidat
Jeg har bedt Teknik- og Miljøudvalget vurdere, om det er for svært at få altaner i stuelejligheder i København. Jeg har set en konkret afgørelse, der tyder på, at forvaltningen kæmper mod stuealtanerne, selv om vi politisk har besluttet det stik modsatte.
Kommunens Teknik- og Miljøforvaltningen behandler ansøgninger om stuealtaner i strid med, hvad vi politikere har vedtaget, og hvad der står i de lokalplaner, som skal følges af forvaltningen. Forvaltningens begrundelser ligner noget de selv har fundet på, og noget der er i direkte modstrid med politiske bestemmelser. Det er min klare fornemmelse efter jeg er blevet gjort opmærksom på en borgers altansag, hvor der står nogle for mig urimelige begrundelser og beregninger i forvaltningens afslag til borgeren. Det har jeg bedt om en redegørelse for.
Vi har i kommunens altanretningslinjer skrevet udtrykkeligt, at stuelejligheder også skal kunne få altan. Og i den konkrete sag står der endda i lokalplanen, at boliger skal forsynes med altaner, hvis det overhovedet er muligt. Så jeg mener, at afslaget klart viser, at vores sagsbehandlere ikke følger de beslutninger, der er vedtaget og skrevet ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top