Mandag 21. august 2017
Marija Krogh Iversen. Foto: Charlotte Maria Rasmussen
Fra Nordlys til Nordvest
Tirsdag den 3. januar, kl. 14 er der foredrag ved pastor Marija Krogh Iversen i Brønshøj Sognecenter.
Skrevet af Erik Fisker - 27. december 2016, 12:55:54

Tirsdag den 3. januar, kl. 14 er der foredrag ved pastor Marija Krogh Iversen i Brønshøj Sognecenter. Hun vil fortælle om sin rejse mod præstegerningen, der bland andet går over psykologistudiet, et kloster i Italien og et møde med Islands natur.

Marija Krogh Iversen er 30 år og blev færdig med Pastoralseminariet sidste sommer. Derpå tog hun til Island for at skrive, trave og tænke lidt over livet og fremtiden, og da hun læste et jobopslag om en præstestilling i Bellahøj Kirke, blev hun straks grebet og startede i oktober i år også som præst i Brønshøj Kirke.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter