Onsdag 23. august 2017
Der blev spist, drukket, sunget og danset til julefrokosten i Bystævneparken. Foto: Christian Ove Carlsson
Julefrokost på Poppelbo
Torsdag i sidste uge blev der afholdt julefrokost på plejehjemmet Poppelbo i Bystævneparken for beboere, evt. ægtefæller og medarbejdere
Skrevet af Erik Fisker - 20. december 2016, 09:40:42

Torsdag i sidste uge blev der afholdt julefrokost på plejehjemmet Poppelbo i Bystævneparken for beboere, evt. ægtefæller og medarbejdere. Julefrokosten blev afholdt om aftenen for at skabe mere liv og gøre mere ud af, at det er beboernes hjem. Der var fælles julesang og en lækker middag med blandt andet flæskesteg, andesteg, sylte og den traditionelle ris a´ la mande. Efter kaffen og jule-
småkagerne blev der spillet op til dans af Tom Frederiksen.
– Det gik rigtig godt med vores julefrokost. Der var 85 deltagere, og jo senere det blev på aftenen, jo bedre stemning med mere dans og sang. Det var en rigtig god og hyggelig aften for både beboerne og medarbejderne, fortæller centerleder i Poppelbo, Susanne Christensen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter