Kend bydelens historie
carlstad.jpg
Foto: ”Stormen der fandt sted mellem den 10. og d. 11. februar 1659. Poul Steffensen (1866-1923). Udgivet under Creative commons
I den kommende tid og godt ind i 2017 er der gode muligheder for at blive klogere

I den kommende tid og godt ind i 2017 er der gode muligheder for at blive klogere på en af de vigtigste begivenheder ikke bare i vores bydels historie, men også i Danmarkshistorien. Kig forbi Rytterskolen onsdag d. 28. december kl. 13.
Under Rytterskolens stråtag gemmer der sig en fortælling om en af Danmarkshistoriens mest dramatiske perioder. Det er historien om de skæbnesvangre år, hvor København forsvarede sig, og blev forskånet for at blive en sydlig svensk provins. Udstillingen i Rytterskolen beretter om de tre dramatiske år 1657-60 med 20 indkig til figur-opstillinger og mere end 800 figurer i størrelsesforholdet 1:32. Omviseren Lars Cramer-Petersen er tidligere museumsleder på Brønshøj Museum og har selv stået for opbygningen af Carlstad-udstillingen. Han har desuden flere udgivelser bag sig om emnet.
Tilmelding er ikke nødvendig – bare duk op på pladsen foran Rytterskolen. Eventuelle spørgsmål svares på mailen lars@cramer-petersen.dk.

Gratis omvisninger i 2017:
Søn. 15. jan. kl. 13
Søn. 12. feb. kl. 13
Søn. 12. mar. kl. 13
Søn. 2. apr. kl. 13
Søn. 7. maj kl. 13

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top