Søndag 20. august 2017
Utallige platugler på spil
Det vrimler med platugler, der sender mail bredt ud med tilbud og meddelelser
Skrevet af Erik Fisker - 13. december 2016, 09:26:31

Det vrimler med platugler, der sender mail bredt ud med tilbud og meddelelser, der ser for gode ud til at være sande – og også kun er et forsøg på at platte penge ud af godtroende borgere. Ofte er mailen skrevet på dårligt dansk og indeholder løfter om at man kan modtage større pengebeløb. Et nyere forsøg er en mail om, at man skal have overskydende skat tilbage. Man skal bare lige give personlige oplysninger om sine bankforhold, hvilket så kan give fupmagerne adgang til at tømme kontoen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter