Onsdag 23. august 2017
Stormester Carsten Høi fylder 60 år den 16. januar. Brønshøj Skak Forening hylder stormesteren med en reception den 20. januar.
Afgørende weekend for BSF
Brønshøj Skak Forening kan trække afgørende fra i skakligaen
Skrevet af Jan Løfberg - 2. januar 2017, 13:10:41

I 12 sæsoner i Skakligaen har Brønshøj Skak Forening holdt sig i top-4 i skakligaen, hvor landets ti bedste klubber dyster. I denne sæson er BSF godt på vej til at fastholde det høje niveau. Efter tre runder har klubben på Frederikssundsvej 118A indtaget føringen, og den kan meget vel udbygges i den kommende weekend.

I skak har hjemmebane ikke den store betydning ud over, at hjemmeholdets spillere undgår et par lange rejser, som i dette tilfælde vil sige SK 1968 fra Aarhus og Jetsmark i Nordjylland, som kommer på besøg hhv. lørdag kl. 14 og søndag kl. 10.

– Disse to kampe vil vise, om vi endnu en gang skal være med i kampen om guldmedaljer, siger Carsten Petersen, formand for BSF og holdleder for klubbens 1. hold.

– På papiret bør SK 1968 være den letteste modstander, men de har overrasket i år, så vi skal være oppe på dupperne, siger Carsten Petersen.
Med på Brønshøjs hold er Nikolaj Palm, og han runder sin skakligakamp nr. 100 mod SK 1968. Stormester Carsten Høi har i øjeblikket spillet næstflest med i alt 97 kampe.

I øvrigt fylder Carsten Høi 60 år den 16. januar. BSF fejrer stormesteren med en reception den 20. januar kl. 18 til 20 i klubbens lokaler. Herefter holder Carsten et foredrag på en times tid, inden stormesteren selv er med i en afsluttende lynturnering, hvortil det stadig er muligt at tilmelde sig.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter