Torsdag 27. april 2017
Byggesagshonorarer til debat – igen
Formanden for boligforeningen SAB´s afdeling på Bellahøj, John Steen Johansen, rejser igen spørgsmålet om fordeling af byggesagshonorarer,
Skrevet af Erik Fisker - 24. januar 2017, 08:01:55

Formanden for boligforeningen SAB´s afdeling på Bellahøj, John Steen Johansen, rejser igen spørgsmålet om fordeling af byggesagshonorarer, der udbetales til SAB´s organisationsbestyrelse i forbindelse med byggesager og renoveringer. John Steen Johansen foreslår bl.a., at honoraret deles ligeligt mellem bestyrelsesmedlemmer og lokalt valgte repræsentanter i den enkelte byggesags følgegruppe. Forslaget behandles på et repræsentantskabsmøde i SAB den 26. januar. En evt. kommende helhedsrenovering af SAB´s afdeling på Bellahøj skønnes at udløse et byggesagshonorar på 345.000 kr.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter