Det sker i kirken uge 1
Arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Spaghettigudstjenester igen i Bellahøj Kirke
Onsdag den 11. januar, kl. 17 afholdes den første spaghettigudstjeneste i den nye istandsatte og moderniserede Bellahøj Kirke. Forældre og børn er meget velkomne til at komme og høre Louise Getreuer Miskow fortælle en af de mærkeligste historier fra Biblen. Historien om to gamle mennesker på næsten 100 år, som ønskede sig en masse børn – og fik det. De fik lige så mange som der er stjerner på himlen, både børn, børnebørn, oldebørn og tipoldebørn.
Historien bliver fortalt med brug af Sigurd Barretts musik og sange om Abraham. Der er en lille gave til børnene og bagefter spises spaghetti. Tilmelding ikke nødvendig.

Nytårskoncert i Kapernaumskirken
Torsdag den 5. januar, kl. 17 er der en rigtig nytårskoncert med fest, pomp og pragt og de skønneste orgeltoner i Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45. Koncerten varer 45 minutter, og der er gratis adgang. Ved orglet sidder tidligere domorganist Flemming Dreisig.
Nytårskoncerten er samtidig den første koncert af 3 i Kapernaumskirkens orgeltrilogi, og der er festlige og sjove ting på programmet. Flemming Dreisig har igennem årene gjort det til sit speciale at spille musik fra operaer, operetter eller orkestermusik i egne transskribtioner for orgel, og han betegnes som ét af landets største orgeltalenter.
Efter koncerten inviterer kirken på en forfriskning.

Foredrag med tidligere overrabbiner
Bent Lexner, der er tidligere overrabbiner for Mosaisk Trossamfund holder tirsdag den 10. januar, kl. 19.30 et spændende foredrag i Brønshøj Menighedssamfund i Sognecenteret på Præstegårds Allé. Bent Lexner er en meget anvendt og afholdt foredragsholder og vil fortælle om sine erindringer. Alle er velkommen.
Brønshøj Sognecenter, Præstegårds Allé 5
Babyerne synger videre
En ny sæson babysalmesang begynder i Brønshøj Kirke, og der er stadig ledige pladser på de to hold mandage kl. 10 og kl. 12.30. Babysalmesang stimulerer barnets sanser og giver et tæt samvær mellem barn og forælder. Det smukke kirkerum er rammen om sang og leg, rasleæg, salmer, sæbebobler, tykke kinder og tandløse smil i skøn forening, hvor musikpædagog Christina Bovin står for forløbet.
Yderligere oplysninger på kirkens hjemmeside www.bronshøjkirke.dk.

Gudstjenester uge 1

Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 8/1, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Asser Skude
Onsdag 11/1, kl. 17: Spaghettigudstjeneste
v/ Asser Skude
og Louise Miskow

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 8/1, kl. 10:
Højmesse v/ Mia Lund Rao

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 8/1, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Iben Hornshøj Sørensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 8/1, kl. 10:
Højmesse v/ Stig Boel
Tirsdag 10/1, kl. 17:
Spaghettigudstjeneste
v/ Line Bjørn Hansen
Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Søndag 8/1, kl. 10.30:
Højmesse v/ Mette Basbøll
Onsdag 11/1, kl. 13:
Gudstjeneste
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 8/1, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Ib Ehlers Jørgensen

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 8/1, kl. 11: Højmesse
Søndag 8/1, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 8/1, kl. 10:
Højmesse
v/Morten Miland Samuelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top