Onsdag 23. august 2017
Boldkunstneren Michael Jensen skifter scene i den kommende uge, hvor han i aften siger farvel til Bellahøj Hallen og på lørdag goddag til den ny hal i Husum. Foto: Christian Ove Carlsson.
Farvel Bellahøj – goddag Husum
Den kommende uge markerer IF Stadions skifte fra Bellahøj Hallen til EnergiCenter Voldparken Hallen
Skrevet af Jan Løfberg - 16. januar 2017, 12:36:23

Nu sker det endelig! IF Stadion flytter i den kommende uge fra Bellahøj Hallen til den helt nyopførte EnergiCenter Voldparken Hallen i Husum.
I aften – altså den 17. januar – spiller IF Stadions herrer, der er oprykningskandidater til 1. division, den sidste kamp i denne sæson i Bellahøj Hallen. Kl. 20.45 kommer Føroyar på besøg til afskedskampen, der er den første, siden Stadion fik en ordentlig afklapsning af FIF straks før jul. Fra på lørdag skal EnergiCenter Voldparken Hallen så være ny ramme for Stadions hjemmekampe. Det markeres med tre kampe i den nye hal den 21. januar. Kl. 13 spiller Stadions oldboyshold, derefter spiller damerne, inden 2. divisionsholdet spiller lokalopgør mod Rødovre HK kl. 15.30.
Efter kampene er Stadion vært ved en dobbeltreception for både klubbens 110 år fødselsdag og den nye hal. Her er klubbens samarbejdspartnere velkomne.
2. divisionsherrerne er i øvrigt ”tyvstartet” på 2017. I onsdags vandt Stadion på udebane med 31-25 over Holbæk i 4. runde af pokalturneringen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter