Onsdag 23. august 2017
København får E-sportscenter
Københavnerne kan snart dyrke den populære E-sport i Danmarks største idrætsanlæg, Grøndal Multicenter
Skrevet af Erik Fisker - 10. januar 2017, 09:30:17

Badminton, basket eller gaming? I idrætscentret Grøndal Multicenter kommer et E-sportscenter fremover til at ligge side om side med de traditionelle idrætsgrenes baner.

– E-sport er det nye sort. Sportsgrenen er i hastig vækst, og nye foreninger skyder op. Med et egentligt center, der er indrettet til E-sport, bliver det muligt for endnu flere københavnere at dyrke E-sport og gaming, siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen.
Det nye E-sportscenters placering i et idrætscenter er nøje gennemtænkt, så gamingen kan tænkes sammen med bevægelsesidrætten.

– Det er helt bevist, at E-sportscentret bliver placeret i et idrætsanlæg. Det er hårdt at sidde koncentreret foran skærmen i mange timer, og der kan motion være et godt supplement. Jeg håber, at placeringen kan give e-spillerne lyst til at prøve kræfter med andre idrætsgrene, siger Carl Christian Ebbesen.

Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning venter på en byggetilladelse fra Teknik- og Miljøforvaltningen, men forventer, at det nye E-sportscenter står klart til brug i løbet af foråret.

E-Sport (elektronisk sport) er en betegnelse for udøvelse af computerspil på konkurrenceplan.

3D image of basketball with computer mouse

3D image of basketball with computer mouse

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter