Lørdag 21. oktober 2017
Mød forfatteren Merete Pryds Helle
Torsdag den 2.2. kl. 17 er der mulighed for at møde den meget aktuelle forfatter og bl.a. høre hende fortælle om arbejdet med og historierne bag hendes seneste roste roman ”Folkets skønhed”, en usentimental og intens slægtsroman, som bygger på hendes mors historie
Skrevet af Dorthe Brandborg - 24. januar 2017, 08:55:23

Romanen er nomineret til DRromanprisen, Politikens Litteraturpris og Weekendavisens Litteraturpris og betegnes som hendes store folkelige gennembrud.
I romanen krydser forfatteren sine egne spor og fortæller om Marie, som vokser op på Langeland i 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange, pengene få og vold hverdag – også før krigen kommer og gør et fattigt samfund endnu fattigere.

Merete Pryds Helles (f. 1965) liv er præget af stor rejselyst, og mødet med andre kulturer og tænkemåder påvirker i høj grad hendes romaner og noveller. Hun debuterede i 1990 med novellesamlingen ”Imod en anden ro”, som hun skrev mens hun gik på Forfatterskolen. Hendes gennembrud kom i 2000 med romanen ”Fiske i livets flod”. Hun har desuden udgivet en lang række af titler, som spreder sig over mange forskellige genrer: børnebøger, ungdomsromaner, radiospil, computerspil, digte, essays, krimier, samt de helt nye genrer sms- og iPad-romanen, som hun har været med til at skabe.

Tid og sted: Torsdag den 2. februar .kl. 17 på Brønshøj Bibliotek
Billetter fås på Brønshøj Biblioteks hjemmeside eller på biblioteket i den betjente åbningstid.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter