Tirsdag 24. oktober 2017
Møde i Lokaludvalget
Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 26. januar, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken.
Skrevet af Erik Fisker - 24. januar 2017, 10:46:59

Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 26. januar, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken. Mødet indledes som sædvanligt med ”Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller stille korte spørgsmål til Lokaludvalget. På mødet skal Lokaludvalget blandt andet drøfte status for den kommende bydelsplan samt et forslag til et omfattende aktivitetsprogram omkring Naturbyen, som er et af Lokaludvalgets centrale indsatsområder. Endvidere skal behandles et forslag om at der tages yderligere initiativer for at få praktiserende læger til Tingbjerg.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter