Mandag 25. september 2017
Ninna har gjort en stor forskel for mange børn i bydelen. Foto: Kaj Bonne
Ninna brænder for musikken
Ninna Urhammer står bag foreningen MusikAlliancen. Hun er nu indstillet til P2 Prisen for Årets Ildsjæl 2017, som er en pris til den, der har gjort en ekstra indsats for den klassiske musik
Skrevet af Dorthe Brandborg - 31. januar 2017, 09:45:32

Lærer og amatørmusiker Ninna Urhammer tog i 2015 sammen med bydelens amatørorkester Euphrosyne initiativet til at lave et fællesskab for at finde veje til at give børn flere musiktilbud. Der har blandt andet været gratis musikundervisning på Korsager skole og børnene har kunnet låne instrumenter i instrumentbanken.

-Vi vil som et orkester gerne være et aktiv i lokalområdet, og da musikundervisningen i folkeskolen er håbløs og behovet stort, så synes vi, at vi kunne bidrage. I en tid, hvor børnene bliver taget ud af SFO og fritidsklubber, fordi det er for dyrt for forældrene, kommer musiktilbuddet som sendt fra himmelen, fortalte Ninna Urhammer dengang til Brønshøj-Husum Avis.

Ninna Urhammer en en ”arbejdshest” og har et ”brændende hjerte for at give sin kærlighed til den klassiske musik videre til børnene,” lyder det i lytterindstillingerne på dr.dk/klassisk.

-Jeg blev naturligvis fuldstændig forbløffet over at være blevet indstillet til denne pris. Men sikke da et skulderklap – og ikke mindst til Musikalliancen, fortæller en glad Ninna Urhammer, der må vente til den 3. februar inden vinderen bliver offentliggjort.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter