Onsdag 23. august 2017
Ny periode for tryghedspartnerskab
Boligselskabet fsb har også sagt ja til en ny periode af tryghedspartnerskabet for Tingbjerg og Husum
Skrevet af Erik Fisker - 31. januar 2017, 08:11:23

Boligselskabet fsb har også sagt ja til en ny periode af tryghedspartnerskabet for Tingbjerg og Husum, hvor boligselskabet har boligafdelinger i Tingbjerg, Husumgård og Voldparken. Både Københavns Kommune, Københavns Politi, SSP København, boligselskaberne SAB/KAB og AAB er med i partnerskabet, som er finansieret af Københavns Kommune. Den nye periode løber fra 2017-2020.

Partnerskabet har eksisteret siden 2011. Der har været en positiv udvikling i området de senere år, hvor blandt andet antallet af anmeldelser af kriminalitet mod personer er faldet med 18 % i perioden 2013-2016. Samtidig er andelen af utrygge beboere faldet fra 22 % i 2014 til 13 % i 2016. I de kommende år er det målet, at partnerskabet skal bidrage til endnu mere tryghed og mindre kriminalitet.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter