Søndag 22. oktober 2017
På repræsentantskabsmødet sidder mødets sædvanlige dirigent, Lis Søkvist (tv) og Fællesrådets formand, Selma Svensson. Foto: pf
Aktiviteter for pensionister trives
Fællesrådet er i gang med sin 58. sæson
Skrevet af Erik Fisker - 28. februar 2017, 08:49:10

Fællesrådet for Omsorgsarbejdet i Brønshøj-Husum og Utterslev holdt i sidste uge sit årlige repræsentantskabsmøde i Pensionistcentret på Brønshøjvej. Fællesrådet står for en lang række aktiviteter for pensionister og efterlønsmodtagere, fx oprettelsen af hold af mere social karakter til undervisningshold i engelsk, tysk, samfundsfag og afspænding. Endvidere arrangeres fester, skovture, juleture, og rejser m.m.

På bestyrelsens vegne vil jeg rette en varm tak til alle vores frivillige medarbejdere for det store arbejde de udfører i årets løb – uden dem gik det ikke, sagde Fællesrådets formand, Selma Svensson, i sin beretning.
På repræsentantskabsmødet var der genvalg til kasseren Ingrid Jensen og bestyrelsesmedlemmerne Dick Skovlod og Bent Ravn Christensen. Efter 28 år i i bestyrelsen ønskede Grethe Vedsted ikke genvalg, og som nyt medlem valgtes Ellis Dræby.’’

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter