Det sker i kirken uge 8
Arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Gud & Gaffel i Husum Kirke
Torsdag den 23. februar, kl. 17 er der endnu engang gudstjeneste for børn og deres familier. Denne gang er temaet ”Hænder – om at hjælpe hinanden” ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Efter gudstjenesten er der spaghetti med kødsovs, brød og grønt til alle. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Det er gratis at spise med og kræver ikke tilmelding.

Juniorkonfirmander i Husum Kirke
Lørdag den 25. februar kl. 09.30 byder Husum og Husumvold kirker velkommen til i en ny sæson juniorkonfirmander. Denne sæsons første mødegang er forældre til juniorkonfirmander inviteret med til infomøde og brunch i Husum Kirke. Efter mødet, som varer ca. en time, er der undervisning for juniorkonfirmanderne. For mere information og tilmelding se Husum Kirkes hjemmeside.

Legestue i Husumvold Kirke
Der er legestue onsdag den 22. februar, kl. 10-12 i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd Hippe Hansen og Birthe Jensen står for legestuen – de bager boller til dagen og sætter gode sange i gang for børn og voksne. Der er også saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

Luther, mennesket og musikken
Husumvold Kirke inviterer torsdag d. 23. februar kl. 19 til en musikalsk billedfortælling fremført af Søren Juhl, der præsenterer nogle af de mere ukendte sider af Martin Luther. I ord, billeder og levende musik kan man opleve fortællingen om Martin Luthers liv og hans kamp for at reformere kirken og finde glædens Gud. Fri entré.

Fredagsmøde i Husumvold Kirke
Til Fredagsmødet den 24. februar, kl. 14-16 kan man høre et oplæg om Syrien: Borgerkrigen, litteraturen og kunsten ved Linea, Naja og Camilla fra NASIM (netværk af akademikere, studerende og interesserede i Mellemøsten). Der vil inden foredraget være en kort andagt i kirkerummet ved sognepræst Line Bjørn Hansen, og undervejs i foredraget bliver der også tid til hyggesnak, kaffe og kage. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

Årsmøde i Bellahøj-Utterslev Sogns Menighedspleje

Bellahøj-Utterslev Sogns Menighedspleje hjælper blandt andet mindrebemidlede børnefamilier fx ved juletid i form af julehjælp. Ligeledes arrangerer menighedsplejen ture og ferieophold, som det kan være svært for familierne selv at få råd til. Menighedsplejens årsmøde finder sted torsdag den 16. marts, kl. 12-14. Alle interesserede er velkomne til årsmødet, der afholdes i Bellahøj Kirke.

Gudstjenester uge 8
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Torsdag 23/2, kl. 19:
Meditationsgudstjeneste
v/ Louise Miskow
Søndag 26/2, kl. 10.30:
Bellahøjmesse for børn v/ Asser Skude og Louise Miskow
Onsdag 1/3, kl. 17:
Askeonsdagsgudstjeneste
v/ Peter Møller Jensen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Torsdag 23/2, kl. 16:
Ungdomsgudstjeneste
v/ Peter Nejsum
og Mia Lund Rao
Søndag 26/2, kl. 10:
Familiegudstjeneste
v/ Mia Lund Rao

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Torsdag 23/2, kl. 17:
Gud & Gaffel
v/ Bettina Birk Jensen
Søndag 26/2, kl. 10.30: Højmesse
Søndag 26/2, kl. 14:
Fastelavnsgudstjeneste
v/ Bettina Birk Jensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 26/2, kl. 10:
Højmesse
v/ Line Bjørn Hansen
Søndag 26/2, kl. 14:
Fastelavnsgudstjeneste
v/ Stig Boel

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Torsdag 23/2, kl. 17:
Familiegudstjeneste
v/ Mette Basbøll
Søndag 26/2, kl. 10.30:
Højmesse v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 26/2, kl. 10.30:
Højmesse v/ Katrine Blinkenberg og Ib Ehlers Jørgensen

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 26/2, kl. 11:
Højmesse
Søndag 26/2, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 26/2, kl. 14:
Børnegudstjeneste
v/ Morten Krogsgaard Holmriis
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top