Søndag 20. august 2017
Guide om genhusning
Boligadministrationsselskabet KAB har for AlmenNet udviklet en ny folder med praktiske tips til beboere
Skrevet af Erik Fisker - 14. februar 2017, 08:00:08

Boligadministrationsselskabet KAB har for AlmenNet udviklet en ny folder med praktiske tips til beboere, der skal have renoveret deres bolig – hvad enten de skal bo i boligen imens eller genhuses. En guide der måske ville have kunnet hjælpe beboerne i fsb´s boliger i Tingbjerg i forbindelse med den skarpt kritiserede renovering.

– I den nye folder kan man læse om både midlertidig og permanent genhusning og det at blive boende i sin bolig, mens den bliver renoveret. Der er rigtigt meget nyttig viden at hente, og folderen henvender sig direkte til beboerne i et letforståeligt sprog, siger kundesupportchef i KAB, Lone Skriver. Folderen fås hos KAB.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter