Tirsdag 24. oktober 2017
Øget åbningstid på byens bemandede legepladser
Til budgettet for 2017 vedtog vi i Teknik- og Miljøudvalget at give midler til at udvide åbningstiden på byens bemandede legepladser
Skrevet af Niels E. Bjerrum - 13. februar 2017, 08:47:40

Af Niels E. Bjerrum (A) medlem af Borgerrepræsentationen og Teknik- og Miljøudvalget

Til budgettet for 2017 vedtog vi i Teknik- og Miljøudvalget at give midler til at udvide åbningstiden på byens bemandede legepladser. Forslaget om udvidet åbningstid er ikke nyt, men med en pose penge i 2017, kan det endelig, fra 1. maj, blive til virkelighed.

Formålet er, at legepladsernes åbningstid i højere grad skal matche hverdagslivet og behovet hos borgerne. Legepladserne har i dag generelt åbent mandag til torsdag kl. 9.30-17 og fredag kl. 10-17. De udvidede åbningstider vil skelne mellem høj- og lavsæson – i højsæsonen, fra april-oktober, vil halvdelen af legepladserne få udvidede åbningstider i hverdagene, så åbningstiderne nu tilpasses efter behov i tidsrummet 9-20. Året rundt vil der være weekendåbent på mange af byens bemandede legepladser, og det vil oftest være mellem kl. 10-17 lørdag og/eller søndag alt efter det lokale behov.

Udvidelsen af åbningstiderne om formiddagen sker for at tilgodese skoler og institutioner, mens en udvidelse om eftermiddagen/aften og i weekenden sker til glæde for børn, unge og børnefamilier, når de har fri fra institution og arbejde.

Det er fedt, at så mange familier vælger at blive boende i København, også efter der er kommet børn til, og det glæder mig, at vi kan være med til at tilgodese børnefamiliernes behov med dette initiativ

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter