Fredag 28. april 2017
Politisk aftale om styrket lægedækning
Alle politiske partier i Folketinget har indgået en aftale, der skal bidrage til en tilstrækkelig lægedækning i hele landet.
Skrevet af Erik Fisker - 21. februar 2017, 08:34:03

Alle politiske partier i Folketinget har indgået en aftale, der skal bidrage til en tilstrækkelig lægedækning i hele landet. Aftalen forventes at få betydning både for de landsdele, hvor der i dag er mangel på praktiserende læger samt på lægedækningen i en række såkaldte udsatte boligområder, fx Tingbjerg, hvor der i dag ikke er nogen lægepraksis.

Aftalen giver bl.a. i større omfang regionerne mulighed for at drive almene medicinske klinikker samt støtte til en honoraromlægning i almen praksis, så der i større omfang ydes honorar efter lægens arbejdsindsats.

Med aftalen følger Folketinget delvist ønskerne og forslagene fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter