Søndag 20. august 2017
Samarbejde mellem lokale biblioteker og skoler
Blandt politikerne på Københavns Rådhus debatteres i øjeblikket det lokale samarbejde mellem folkeskoler og biblioteker forskellige steder i byen
Skrevet af Erik Fisker - 21. februar 2017, 08:28:35

Blandt politikerne på Københavns Rådhus debatteres i øjeblikket det lokale samarbejde mellem folkeskoler og biblioteker forskellige steder i byen. Det nuværende formaliserede skole-bibliotekssamarbejde i Brønshøj-Husum omfatter p.t. Brønshøj Bibliotek og Brønshøj Skole, hvor Brønshøj Bibliotek har indgået en samarbejdsaftale om skolebiblioteksfunktionen på Brønshøj Skole, så biblioteksorientering af eleverne og skolens samling af især frilæsningsbøger nu foregår på Brønshøj Bibliotek.

Tingbjerg Bibliotek skal dele lokaler med Tingbjerg Skole i det kommende kulturcenter i Tingbjerg, som åbner medio 2017. Skolen og biblioteket er i øjeblikket ved at udarbejde rammerne for det kommende samarbejde.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter