Lørdag 21. oktober 2017
Frederikssundsvej set mod Husum. Foto: Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum & Utterslev
Da Brønshøj blev storbyforstad
Hør lokalhistoriens vingesus tirsdag d. 14. marts kl. 19 i Pilegården, når Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev holder billedaften om Brønshøjs forvandling til storbyforstad
Skrevet af Dorthe Brandborg - 7. marts 2017, 08:18:34

I årene 1930 til 1940 forandredes Brønshøj totalt. I de år forsvandt den gamle landsby omkring kirken og gadekæret, og nye boligkarréer skød op på Brønshøj Torv, langs med Brønshøjvej og Frederikssundsvej. Og over tusind villaer blev bygget. Brønshøj Kro og Brønshøj Tivoli, bondegårde, børn i træsko og meget mere. kan man se billeder af i salen i 1. sal i Kulturhuset Pilegården. Der er fri entré til arrangementet.

Er man mere interesseret i et lidt tidligere kapitel af lokalhistorien, nærmere bestemt årene år 1657-60 og svenskernes belejring af København, så er der også gratis omvisning i Carlstad-udstillingen i Rytterskolen på Brønshøj Torv søndag den 12. marts kl. 13.

Der er fri entré.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter