Søndag 24. september 2017
Genvalg i handelsforeningen
Handels- og Erhvervsforeningen i Brønshøj, Husum og Tingbjerg holdt i sidste uge generalforsamling.
Skrevet af Erik Fisker - 21. marts 2017, 09:22:03

Handels- og Erhvervsforeningen i Brønshøj, Husum og Tingbjerg holdt i sidste uge generalforsamling. I sin beretning omtalte formanden, Ilja Søndergaard, blandt andet de arrangementer handelsforeningen har deltaget i sidste år fx torvedag på Brønshøj Torv, Moseløbet, Halloween og Black Friday. På mødet var der genvalg til Ilja Søndergaard fra Linde Apoteket som formand og til Tahira Ashraf fra Body & Fashion på Islevhusvej og Anette Møller fra Leg Godt på Frederikssundsvej som bestyrelsesmedlemmer.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter