Onsdag 23. august 2017
HOFOR og fortove
HOFOR har sendt droner ud for af finde utætheder i fjernvarmenettet og godt for det
Skrevet af Jan Grelle - 7. marts 2017, 08:35:25

Af Jan Grelle, Borrebyvej

HOFOR har sendt droner ud for af finde utætheder i fjernvarmenettet og godt for det. I Vanløse og Brønshøj-Husum har dronerne fundet 44 steder, der skal repareres – så pas på derude i grundejerforeninger med privateveje! For når HOFOR’s entreprenør graver, bliver der smidt rundt med fliserne, så et nyere anlagt fortov på få minutter får taget 10-20 år af sin restlevetid.

Det er i hvert fald hvad der skete på et enkelt af de 44 steder, Mullerupvej, i slutningen af februar. Hvad gør man som grundejer? Tja, man kan tage par fotos som dokumentation og håbe på, at HOFOR vil vedkende sig skaden.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter