Søndag 30. april 2017
udstilling
Foto: Mogens Elgaard
Hverdagsmotiver med æstetisk kant
Husum Bibliotek viser hele april måned en række fotos taget af Mogens Elgaard, der bor i Brønshøj
Skrevet af Dorthe Brandborg - 28. marts 2017, 08:11:27

Udstillingens røde tråd er billedernes æstetiske fokus på motiver, som Mogens Elgaard spotter på sine foretrukne gåture i Brønshøj, Nørrebro, Nordvest og København i øvrigt.

Kunstkritikeren Tom Jørgensen skriver om Mogens Elgaards billeder i værket ”101 Kunstnere”: ”Når man betragter Mogens Elgaards fotos tænker man uvilkårligt: ”Hvorfor har jeg ikke set det motiv, den vinkel? Hvorfor har jeg ikke set det smukke ved en forfalden industribygning? Svaret er selvfølgelig: Det har jeg nu takket være Mogens Elgaards fotografier. Det er jo det kunsten også kan: Vise os det smukke i det oversete og uventede i dagligdagen”. Mogens Elgaard debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling i 2008 og har siden udstillet i en lang række sammenhænge.

Han er autodidakt som fotograf og cand. mag. i dansk og filosofi. Ved siden af sit fotografiske virke driver han sin egen virksomhed Elgaard PR & Presse fra funkishuset på Gislingevej, der også tjener som galleri.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter