Mandag 21. august 2017
I Bjarne Reuters fodspor
Tirsdag d. 4. april kl. 19 kan man være med til at genoplive den kendte forfatters mange steder i bydelen
Skrevet af Dorthe Brandborg - 28. marts 2017, 08:03:33

Tirsdag d. 4. april kl. 19 kan man være med til at genoplive den kendte forfatters mange steder i bydelen, når Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev holder billedaften i Kulturhuset Pilegården

Bjarne Reuter er en af de mest populære forfattere omkring på landets biblioteker og læser man forfatterskabet igennem, så opdager man hurtigt at Brønshøj, hvor forfatteren selv er vokset op, optræder ikke så få gange. Dem, vi kan læse om i bøgerne ’Zappa’, ’Når snerlen blomstrer’ og ’Månen over Bella Bio’, og opleve i Bille Augusts film, hvor både Mulle, Bjørn og Buster cykler rundt på Præstegårds Allé og andre kendte steder. Med filmklip, billeder og quiz bliver den kendte forfatters mange steder i bydelen genoplivet denne aften.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter