Mandag 21. august 2017
Kom med Krimiklubben til krimimesse
Lørdag d. 1. april går turen til Jylland
Skrevet af Dorthe Brandborg - 14. marts 2017, 08:32:49

Krimiklubben har arrangeret en bustur til Horsens og da der er ekstra pladser i bussen udbydes der billetter til 350 kr. Der er afgang fra p-pladsen ved Brønshøj Bibliotek kl. 7.30 og forventet hjemkomst kl. ca.20.00

Billetten inkluderer busturen, entre til Krimimessen incl. Fængselsmuseet, kriminelt godt selskab og måske en quiz og en kop kaffe. Køb billet via Brønshøj Biblioteks hjemmeside eller på biblioteket. Evt. spørgsmål kan mailes til Astrid Dalsgaard Pedersen, mail: asdals@kff.kk.dk Programmet til Horsens Krimimesse kan fås på biblioteket og ses på Krimimessens hjemmeside.

Brønshøj Bibliotek udvider åbningstiden Brønshøj Bibliotek imødekommer et ønske om at Borgerservice og biblioteket åbner samtidigt, derfor udvides bibliotekarbetjeningen med en time mandag-fredag og åbner kl. 12.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter