Søndag 20. august 2017
Medicin og maleri
I marts måned er det Bent Aksel Kofoed der udstiller et maleri i et vindue på Lindeapoteket
Skrevet af Erik Fisker - 14. marts 2017, 08:31:49

I marts måned er det Bent Aksel Kofoed der udstiller et maleri i et vindue på Lindeapoteket på Frederikssundsvej. Bent Aksel Kofoed maler landskaber, blandt andet fra Bornholms østkyst, med klipper, lyng, græs og hav. Bent Aksel Kofoed har tidligere udstillet i Pilegårdens café, sammen med Allan Meinhardt og er med i Brønshøj Gruppen, som består af lokale malere, grafikere og keramikere. Gruppen udstiller sammen i Pilegården til oktober.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter