Mandag 21. august 2017
Møde i Lokaludvalget på torsdag
Brønshøj-Husum holder sit næste møde torsdag, den 16. marts, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken
Skrevet af Erik Fisker - 14. marts 2017, 09:05:31

Brønshøj-Husum holder sit næste møde torsdag, den 16. marts, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65. Mødet starter som sædvanlig med ”Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller spørgsmål og efterfølgende behandles forslag til Bydelsplan 2017, der skal gælde for bydelen de næste fire år. Planen skal dog endeligt godkendes i Borgerrepræsentationen. Endvidere skal drøftes et idékatalog til udvikling og fornyelse af Vestvolden og ni ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter.
Mødet er offentligt.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter