Søndag 20. august 2017
Parktræf om at udvikle grønne områder
I forbindelse med at der skal udarbejdes en udviklingsplan for fredede, inviterer Københavns Kommune til parktræf
Skrevet af Erik Fisker - 14. marts 2017, 08:49:53

I forbindelse med at der skal udarbejdes en udviklingsplan for de fredede områder Damhussøen, Damhusengen og Krogebjergparken, inviterer Københavns Kommune til parktræf. Parktræffet har til formål at gå i dialog med københavnerne om udviklingen af områderne og afholdes onsdag den 15. marts, kl. 16-18 på Damhusengen ved Gartnerhuset (ved Heerup Museet), Damhusdæmningen 14. Alle interesserede er velkomne. Udviklingsplanen forventes færdig i oktober 2017.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter