Lørdag 23. september 2017
Alle der deltog modtog et personligt diplom med tak for indsatsen. Og bagefter var det tid til hygge med juice, slik, varm kakao og donuts. Foto: Frank Bentin
212 kg affald indsamlet på Bellahøj
Under sloganet ’Vi samler ind. Ikke penge, men affald i naturen’ deltog børn fra Bellahøj for 4. år i Danmarks Naturfredningsforenings nationale affaldsindsamlingsdag.
Skrevet af Erik Fisker - 4. april 2017, 09:49:39

Børn fra de fire boligafdelinger på Bellahøj (AAB, AKB, fsb & SAB) mødtes på græsplænen ud for Ved Bellahøj Nord 4, og her stod frivillige beboere klar til at udlevere gule sikkerhedsveste, handsker, gribetang og ikke mindst affaldsposer.

– I år deltog et rekord stort antal børn, nemlig 36. De to yngste var Safi og Isak, begge 3 år, og de to ældste var Maryama og Dian begge 12 år, fortæller Frank Bentin fra boligafdelingen fsb. Sidste år blev der indsamlet knap 135 kg affald. Men i år blev det til hele 212 kg. Et virkelig flot resultat. Men en brugt trehjulet cykel, en hjulkapsel og et lille pengeskab vejer også godt til. Men vigtigst med affaldsindsamlingen er at få sat fokus på, at man ikke skal smide affald på vores udendørsarealer, men husker at benytte skraldespandene, siger Frank Bentin.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter