Mandag 21. august 2017
Hul i hvepseboet
Brønshøj fik en ordentlig endefuld på Fyn
Skrevet af Jan Løfberg - 3. april 2017, 12:57:36

Højt at flyve, dybt at falde. Efter en strålende opvisning mod Kolding var der hul i hvepseboet, da Brønshøj gæstede Marienlyst fra Odense. I lørdags vandt fynboerne 4-1.
Brønshøj var længe med i 1. halvleg. Esben Petersen bragte fynboerne på 1-0 efter et kvarter, men Christoffer Boateng udlignede 10 minutter senere. Morten Levinsen var få centimeter fra at banke BB på 2-1, men tværribben hjalp Marienlyst, der kom på 2-1 minuttet senere igen ved Esben Petersen.

Bare tre minutter efter pausen kom Marienlyst på 3-1 ved Nick Ragus, hvorefter de trak sig længere tilbage på banen. Alligevel var det Esben Petersen, der med sit tredje mål scorede kampens sidste mål to minutter før tid.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter