Onsdag 23. august 2017
Indgang til Brønshøj Apotek?
For flere måneder skrev jeg angående indgangen til Brønshøj Apotek
Skrevet af Birthe Sjørman - 4. april 2017, 08:44:22

Af Birthe Sjørman

For flere måneder skrev jeg angående indgangen til Brønshøj Apotek, der er ret uheldig, idet der, som bekendt, er sikkert mange, som mener at det er for dårligt, at der ikke er blevet gjort noget for at udbedre den bulede asfalt!

Jeg ved, at apotekeren har henvendt sig til Københavns Kommune, men forgæves, hvorfor? Skal der et par brækkede ben eller arme, måske begge dele til, før der sker noget? Kunne der mon anskaffes en rampe til at lægge henover asfalten? Jeg spørger bare.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter