Torsdag 19. oktober 2017
Københavnerne vil have en grøn by
København skal være verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025, og københavnerne værdsætter kommunens planer om at gøre hovedstaden CO2-neutral i 2025.
Skrevet af Erik Fisker - 4. april 2017, 07:46:32

København skal være verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025, og københavnerne værdsætter kommunens planer om at gøre hovedstaden CO2-neutral i 2025. En repræsentativ måling som Epinion har foretaget viser, at 87 procent af københavnerne synes ”godt” eller ”meget godt” om målsætningen om, at København bliver CO2 neutral hovedstad. Kommunens klimaplan er en helhedsplan og en samling af konkrete mål indenfor fire spor: energiforbrug, energiproduktion, transport og Københavns Kommune som klimavirksomhed.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter