Mandag 25. september 2017
Cykelholdet fra Brønshøj-Husum kører forbi et af regnvandsprojekterne i Gladsaxe. Foto: Kaj Bonne
Lokaludvalget inviterede på cykeltur
Torsdag i sidste uge havde Brønshøj-Husum Lokaludvalg inviterer interesserede med på en cykeltur gennem Utterslev Mose til Gladsaxe for at se nærmere på et omfattende regnvandsprojekt i og omkring Høje Gladsaxe
Skrevet af Erik Fisker - 25. april 2017, 09:43:43

Torsdag i sidste uge havde Brønshøj-Husum Lokaludvalg inviterer interesserede med på en cykeltur gennem Utterslev Mose til Gladsaxe for at se nærmere på et omfattende regnvandsprojekt i og omkring Høje Gladsaxe. Med på turen var Lise Jangmark fra Nordvand, der fortalte om projektet, der blandt andet har som målsætning at skabe en betydelig reduktion af spildevandsledningerne til Fæstningskanalen og Utterslev Mose. Efter cykelturen var der Økologisk Folkekøkken på EnergiCenter Voldparken.

Cykelturen er en af mange aktiviteter, som Lokaludvalget gennemfører i forbindelse med udarbejdelsen af et forslag til helhedsplan for Utterslev Mose. Planen skal blandt andet rette op på fortidens synder og udeladelser og forventes behandlet af politikerne i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøudvalg i maj i år.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter