Mandag 25. september 2017
Takt og Tone var hyret til Torvedagen... De fandt ud af, at et andet band også skulle spille på torvet - samtidig! Foto: Kaj Bonne.
Musisk kaos
To bands blev hyret til at spille på Brønshøj Torv samtidig
Skrevet af Jan Løfberg - 25. april 2017, 08:59:25

Pludselig stod bandet Takt og Tone (hyret af Handels- og erhvervsforeningen HBH) og Krølle Erik & Claus Bøhling (hyret af pølsevognen i forbindelse med dens ankomst til Brønshøj Torv). Musikerne kiggede på hinanden: – Nå, skal I også spille?

Der var mildest talt et uheldigt sammenfald på Brønshøj Torv i lørdags. Et eller andet var gået galt i Københavns Kommune, for oprindelig havde HBH fået lov til at bruge torvet til Torvedag. Som der var en der sagde: – Sådan gør, at man ind imellem synes, at Københavns Rådhus er meget langt fra Brønshøj…

Heldigvis kunne musikerne tale sammen. De skiftedes til at spille et sæt for publikum. Så med smidighed, fleksibilitet og konduite lykkedes det musikerne at få det hele til at glide, så kaos blev undgået.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter