På sporet af fremtidens løsninger
Regnvand-01-03-15.jpg
Vandledningsstien i Gladsaxe. Foto: Kaj Bonne
Historisk set har spildevandsudledningerne fra Gladsaxe været en væsentlig kilde til Utterslev Moses massive forurening

Historisk set har spildevandsudledningerne fra Gladsaxe været en væsentlig kilde til Utterslev Moses massive forurening. Men det er nok snart slut. Gladsaxe Kommune og deres forsyningsselskab Nordvand har stået bag et omfattende regnvandshåndteringsprojekt i og omkring Høje Gladsaxeparken og nu inviterer Brønshøj-Husum Lokaludvalg på cykeltur til Gladsaxe med Lise Jangmark fra Nordvand, der vil fortælle om projektet, hvis mål blandt andet er at skabe en drastisk reduktion af spildevandsudledningerne til Fæstningskanalen og Utterslev Mose.

Cykelturen afholdes torsdag den 20. april og starter kl.16 fra EnergiCenter Voldparken. Husk cykel. Der er økologisk Folkekøkken på EnergiCenter Voldparken efter turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top