Syng Dirch Passer viser
Dirch Passer har sunget et utal af sange, både når han stod på scenen og på filmlærredet. På viseaftenen den 28. april i Pilegården tegnes der i ord og toner et portræt af hans liv og glorværdige karriere

Dirch Passer er uden tvivl en af de største revystjerner i anden halvdel af 1900’tallet. Måske den største. Hans samarbejde med først Kjeld Petersen på ABC Teatret og efterfølgende med Ulf Pilgaard i Cirkusrevyen er legendarisk. Dirch Passer medvirkede desuden i omkring 100 danske film. Forestillingen begynder 19.30. Dørene åbnes kl 18.15, hvor der er fællesspisning.
Aftenens viseværter er Mette Drasbeck og Hanne Kalsing.
Læs mere på www.visensvennerbronshoj.dk om tilmelding og madbestilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top