Torsdag 19. oktober 2017
Vind entre og turpas til Tivoli
Når Tivoli tager hul på sæsonen, bliver det med en udvidet oplevelse i Dæmonen
Skrevet af Dorthe Brandborg - 18. april 2017, 10:05:31

Porten er netop slået op til endnu en sæson i Tivoli ,hvor gæsterne bliver budt velkommen af Pjerrot, Rasmus Klump, Flora og spillende børn og unge fra Tivoli-Garden.
Årets helt store forlystelsesnyhed sætter nye standarder

Dæmonen i Tivoli bliver den første rutschebane i Skandinavien, hvor gæster udover sug i maven også får en virtual reality oplevelse ind under huden i forbindelsen med turen. Dermed føjes en ekstra digital dimension til Tivolis mest spektakulære forlystelser.

I samarbejde med avisen udlodder Tivoli 3 x 4 entre og turpas

Gæsterne sidder fastspændt i Dæmonen og med 77 km i timen, udsættes de for 4G påvirkning, passerer 3 loops og oplever et fysisk fald på 20 meter. Oplevelsen forstærkes yderligere med et virtual reality univers af ildsprudlende drager og dæmoner fra den kinesiske mytologi mens fyrværkeri eksploderer omkring en. En tur i Dæmonen bliver årets mandsprøve for vovehalse i alle aldre.

For at være med i konkurrence skal du svare på følgende:

Hvor mange km i timen kører Dæmonen i Tivoli?
A. 57 km
B. 67 km
C. 77 km

Svaret sendes til kon@bha.dk eller sendes til Brønshøj-Husum Avis, Søborg Hovedgade 79, 2860 Søborg. Du kan også lægge svaret i postkasserne ved K.C Møbler og ved Spar på Ruten. Svaret skal være bladet i hænde senest fredag den 21/4 kl. 8. Vinderne bliver offentliggjorte i avisen den følgende uge hvorefter præmien kan afhentes på redaktionen.

Print artikel Print artikel

Comments are closed.

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter