19-årig udstiller på Husum Bibliotek
Juni måneds udstiller på Husum Bibliotek er Valdemar Gerly Rosenkrands.

Juni måneds udstiller på Husum Bibliotek er Valdemar Gerly Rosenkrands.

Valdemar er 19 år og født og opvokset i Brønshøj. Han er ordblind og har derfor fundet en særlig interesse i at udtrykke sig gennem billeder. Grundlaget for hans tegneglæde blev lagt på Brønshøj Skole og Brønshøj-Husum Ungdomsskole, hvor han tegnede en masse. Senere har Valdemar udviklet sin tegnekunst på Billedskolen i Tvillingehallen og på kunstefterskole. Valdemar har desuden udstillet på Københavns Rådhus og Ungdommens Vårsalong.

På Husum Bibliotek viser Valdemar et forskelligartet udsnit af sine værker. Han fortæller selv om udstillingen: ”Mine kuglepenstegninger er figurer, der er op til åben fortolkning og fantastiske til fordybelse. Derudover har jeg nogle af mine spiraler med, nye samt gamle, som jeg primært elsker at male i store størrelser. I mine andre værker er motivet ofte en gåde, som det enkelte menneske selv skal fortolke.”

Alle er velkomne til Valdemars udstilling på Husum Bibliotek, 2. sal i juni måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top