Mandag 25. september 2017
Alligevel udvidelse af banen til motorløb
Racerbanen omkring Bellahøjmarken til Copenhagen Historic Grand Prix kan efter kommunal godkendelse udvides til international længde.
Skrevet af Erik Fisker - 9. maj 2017, 08:57:19

Racerbanen omkring Bellahøjmarken til Copenhagen Historic Grand Prix kan efter kommunal godkendelse udvides til international længde. Det sker efter at politikerne i første omgang sagde nej til udvidelsen, men efter behandling i Borgerrepræsentationen har politikerne skiftet mening. Planen er et mester­skabstællende løb for historiske Formel 1-biler allerede i 2018.

Udvidelsen af banen kommer til at omfatte begge af- og tilkørsler ved tunnelen under Frederikssundsvej. Banen bliver herefter 2,4 km lang og Copenhagen Historic Grand Prix og afholdes den første weekend i august. Sidste år var der mere end 33.000 tilskuere.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter