Lørdag 23. september 2017
Besøg på kirkegårde
Københavns Kommune inviterer på ture på en række af byens kirkegårde
Skrevet af Erik Fisker - 16. maj 2017, 08:04:35

Københavns Kommune inviterer på ture på en række af byens kirkegårde. Brønshøj Kirkegård er kommunens mindste og ældste kirkegård, op torsdag den 1. juni, kl. 15.30 er der rundvisning på kirkegården på Brønshøj Kirkevej 6B. Onsdag den 7. juni, kl. 14.30 er der mulighed for at se et af Danmarks største og flotteste krematorier indefra, når dørene åbnes til Bispebjerg Krematorium på Frederiksborgvej 125. Tilmelding til denne tur på tlf. 26860217.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
Brønshøj på Twitter